Ζορρό ο γάτος

Ζορρό ο γάτος

Το ντοκιμαντέρ «Ζορρό ο γάτος», της δημοσιογράφου και ντοκιμαντερίστριας Σελάνας Βροντή, με θέμα τις περιπέτειες και τα παθήματα του Ζορρό, ενός κεραμιδόγατου που ζει στο κέντρο της Αθήνας, είχε προβληθεί στο 12ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου αιώνα.

Έπειτα περιόδευσε και σε άλλα φεστιβάλ και προβλήθηκε σε ειδικές προβολές.

«Μερικά πράγματα απλώς αργώ να τα κάνω. Κάθονται μήνες ή και χρόνια στο to do list μου. Κάποια στιγμή, όμως, καταφέρνω να τα σβήσω από τη λίστα με τις υποχρεώσεις μου. Ύστερα από δύο χρόνια σχεδόν ανέβασα στο YouTube το ντοκιμαντέρ «Ζορρό ο γάτος» (χάρη στην βοήθεια του web developer και φίλου Σπύρου Παπαβλασσόπουλου).

Πολλοί άνθρωποι είχαν εκφράσει την επιθυμία να δουν την ταινία μου. Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς που επικοινώνησαν μαζί μου δεν μένουν στην Αθήνα. Εταιρεία διανομής δεν έχω, και βαριόμουν να κάνω αιτήσεις σε άλλα φεστιβάλ. Το Ίντερνετ είναι ένας υπέροχος τρόπος να μοιράζεσαι πράγματα με άλλους ανθρώπους. Πρέπει να πω ότι χάρηκα πολύ που τώρα πλέον έχουν όλοι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το biopic του Ζορρό, ο οποίος -αν δεν το ξέρετε- είναι ο ασπρόμαυρος ταλαντούχος γάτος μου.

selan2

Παρακολουθήστε το απολαυστικό ντοκιμαντέρ! (Συνιστούμε την πλήρη οθόνη).

Πηγή: lifo