To All About Cats επιστρέφει στην Αθήνα…

To All About Cats επιστρέφει στην Αθήνα…

6 και 7 Μαΐου στο Helexpo Maroussi

«Υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από την αγάπη της γάτας», αναρωτιόταν ο Κάρολος Ντίκενς περίπου 2 αιώνες πριν και εμείς στο All About Cats, το φεστιβάλ, που απαιτήσατε να γίνει θεσμός με την περσινή σας παρουσία, απαντούμε πως όχι!

«Love living with cats». Αγαπάμε να ζούμε με τις γάτες μας. Αυτό είναι το σύνθημα του τρίτου  διαδραστικού φεστιβάλ, που είναι αφιερωμένο στην αγάπη μας για τις γάτες. Η απόλυτη εκδήλωση για τις γάτες επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Helexpo Maroussi το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μαΐου. Με ελεύθερη είσοδο, θα έχετε την δυνατότητα να συμμετάσχετε ενεργά σε ένα φεστιβάλ, που έχει σχεδιαστεί με μοναδικό γνώμονα να φέρει τους πάντες κάτω από την ίδια στέγη: Γάτες και κηδεμόνες.

Η γάτα μας δείχνει καθημερινά πόσο μας αγαπάει με μικρές ή μεγάλες επιδείξεις τρυφερότητας. Ένας ελάχιστος τρόπος για να ανταποδώσουμε την τρυφερότητα της αυτή είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα της. Η φροντίδα ενός γατιού μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά αποτελεί μια εξόχως σημαντική πρόκληση που απαιτεί γνώσεις. Ο κηδεμόνας της θα πρέπει να μεριμνήσει για την υγεία της, την κοινωνικοποίηση και την εκπαίδευσή της.

Και αν όλα αυτά σας φαίνονται βουνό, θα φροντίσουμε εμείς στο All About Cats να το “σκαρφαλώσετε” με άνεση. Θα μάθετε τα πάντα για την γάτα σε έναν χώρο λατρείας για αυτήν, όπου θα μπορέσετε να συλλέξετε πληροφορίες, να δείτε νέα προϊόντα διατροφής και να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες της γάτας σας, να ανακαλύψετε υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να την κάνουν χαρούμενη, να δοκιμάσετε προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτές, να ακούσετε ομιλίες, που θα σας προσφέρουν άπλετη γνώση, να συμμετάσχετε σε «Cativities», δραστηριότητες με επίκεντρο τη συμβίωση μας με τις γάτες, να κερδίσετε δώρα και να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Όλα τα παραπάνω με είσοδο ελεύθερη στο Helexpo Maroussi στις 6 και 7 Μαΐου.

Μέχρι και πέρυσι οι εκδηλώσεις που αφορούσαν τις γάτες ήταν κατακερματισμένες. Άλλες αφορούσαν καθαρόαιμες, άλλες αδέσποτες. Το All About Cats ήρθε για να καλύψει το κενό που υπήρχε για ένα φεστιβάλ για ΟΛΕΣ τις γάτες. Η προσέλευση σας σε αυτό απέδειξε την «δίψα» που υπήρχε για μια τέτοια εκδήλωση, η οποία αποδεικνύει ότι κάθε γάτα είναι σημαντική ανεξαρτήτου προελεύσεως. Με πυξίδα τους προβληματισμούς που μας εκμυστηρευτήκατε κατά την διάρκεια του περσινού φεστιβάλ σχεδιάσαμε μια ζωοφιλική, διαδραστική εκδήλωση, που έχει ως σκοπό να τιμήσουμε τις γάτες και να δημιουργήσουμε μια αξιομνημόνευτη εμπειρία για όλους τους επισκέπτες.

Στο All About Cats 2017 θα υπάρξει ένα “χορταστικό” πρόγραμμα, στο οποίο κεντρικό θέμα θα είναι οι ομιλίες ειδικών αλλά και ανθρώπων, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στις γάτες. Στο ειδικά διαμορφωμένο αμφιθέατρο θα μπορέσετε να ακούσετε αλλά κυρίως να συμμετάσχετε στην διαμόρφωση ιδεών και προβληματισμών, που αφορούν τις γάτες. Παράλληλα, περιηγούμενοι στον χώρο του φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μοναδικές «Cativities», δραστηριότητες, με επίκεντρο τις γάτες που έχουν ως στόχο να ενδυναμώσουν την σχέση με την γάτα σας.

Στο φεστιβάλ θα γνωρίσετε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να σώζουν γάτες από τον δρόμο, εκτροφείς που ανατρέφουν µε υπευθυνότητα και θα μάθετε από έμπειρους κηδεμόνες τα μυστικά που θα κάνουν τη ζωή σας µε την γάτα σας περισσότερο ποιοτική.

Στο φεστιβάλ All About Cats μπορείτε να φέρετε μαζί σας την γάτα σας και να ρωτήσετε τους ειδικούς. Είναι σίγουρο ότι θα την ακούσετε να νιαουρίζει υπερήφανα, καθώς διαβαίνει τις πύλες του φεστιβάλ. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία θα μάθετε στο  www.allaboutcats.gr

Το «All About Cats»  είναι ένα φεστιβάλ για όλη την οικογένεια και τα παιδιά, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο της γατοφιλίας. Εκτιμώντας την ενέργεια και τον ηλεκτρισμό που λαμβάνουμε από την επαφή με τις γάτες τη στιγμή που τις χαϊδεύουμε αντιλαμβανόμαστε ότι η επαφή αυτή λειτουργεί ως εκτόνωση. Στην ράχη της γάτας μας αφήνουμε για λίγες στιγμές όλα τα προβλήματα και τον εκνευρισμό της καθημερινότητας μας και νιώθουμε και πάλι γεμάτοι δύναμη για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Μέσα από  τις γάτες μας αντλούμε την ενέργεια που χάνουμε και αυτή τη μαγική σχέση θέλουμε να αναδείξουμε στο ζωοφιλικό φεστιβάλ.

Σας περιμένουμε και εφέτος στο «All About Cats 2017»

Στο απόλυτο φεστιβάλ για τις γάτες!  

Να φωνάξουμε όλοι μαζί: «Love living with cats»

6 και 7 Μαΐου στο Helexpo Maroussi με είσοδο ελεύθερη. 

Την οργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η εταιρεία WELLDONE Ltd.  Η WELLDONE Ltd είναι η μοναδική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην διοργάνωση ζωoφιλικών φεστιβάλ, τα οποία προωθούν το μήνυμα της υπεύθυνης κηδεμονίας των ζώων συντροφιάς. Αδιαπραγμάτευτος σκοπός της να αναβαθμίσει το επίπεδο ζωής των κατοικίδιων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο +30 210 7794529,  ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr