Τι σκέφτεται η γάτα μου

Τι σκέφτεται η γάτα μου

Αγοράσαμε πρόσφατα αυτό το βιβλίο το οποίο είναι πραγματικά καταπληκτικό.
Είναι εξαιρετικής ποιότητας εκτύπωση, όλο έγχρωμο σε ιλουστρασιόν χαρτί με σκληρό εξώφυλλο και πάρα πολλές έγχρωμες φωτογραφίες. Και κοστίζει περίπου 10 ευρώ.

Περιεχόμενα

– Εισαγωγή
– Ζώα Κοινωνικά
– Ο ζωτικός χώρος της γάτας
– Διατροφή και κυνήγι
– Ασφάλεια
– Η επόμενη γενιά
– Άνθρωποι και γάτες
– Ευχαριστίες

Η συγγραφέας είναι ψυχολόγος με ειδίκευση στη συμπεριφορά ζώων, ενώ πολύ καλή δουλειά έχει γίνει και στη μετάφραση. Υπάρχει και αντίστοιχο βιβλίο για σκύλους.

Καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα συμπεριφοράς της γάτας, όπως η διατροφή, το κυνήγι, η υγεία, η αναπαραγωγή, η ασφάλεια και η κοινωνική συμπεριφορά των γάτων, κλπ.

Για κάθε παράδειγμα έχει φωτογραφία και επεξηγεί τι σημαίνει κάθε στάση. Έχει χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από ΠΑΡΑ πολλά είδη γάτας (ενώ θα μπορούσε π.χ να ήταν όλες από την ίδια), ενώ αναφέρει και πάρα πολλά χρήσιμα πράγματα που δε γνωρίζαμε.

Ένα must πιστεύω για κάθε ιδιοκτήτη γάτας αφού θα βοηθήσει να τις κατανοήσουμε καλύτερα και να τις φροντίζουμε σωστά, ενώ το κόστος είναι πολύ λογικό.

Το βιβλίο το έχω βρει στον Παπασωτηρίου και στο βιβλιοπωλείο Άνεμος. Αλλά λογικά θα υπάρχει σε πολλά βιβλιοπωλεία αφού οι εκδόσεις Κέδρος είναι αρκετά διαδεδομένες.

Με τι στοιχεία να το ζητήσω;

 

Εκδότης ΚΕΔΡΟΣ ©2004
Δέσιμο Σκληρό εξώφυλλο
Σελίδες 96
ISBN 9600423717

Πηγή: Nightfall