Τη δική τους «σουίτα» απέκτησαν οι αδέσποτες γάτες ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας

Τη δική τους «σουίτα» απέκτησαν οι αδέσποτες γάτες ξενοδοχείου της Αγίας Νάπας

Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο Grecian Bay Hotel στην Αγία Νάπα της Κύπρου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι έχει φιλοζωική συνείδηση και συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα Argos Famagusta Cat Care Project, το οποίο στοχεύει στη φροντίδα των αδέσποτων γάτων της Ελεύθερης Αμμοχώστου, αλλά και στη μείωση του πληθυσμού τους μέσω των στειρώσεων.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου τοποθέτησε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ένα μεγάλο ξύλινο κατάλυμα, το οποίο στεγάζει γατόσπιτα για να προστατεύονται τ’ αδέσποτα γατάκια που φροντίζει εντός των εγκαταστάσεων του. Μέλη του φιλοζωικού συλλόγου Argos Animal Sanctuary που επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο έμειναν έκπληκτοι από την υπέροχη αυτή κατασκευή, αλλά και από την καθαριότητα που επικρατεί στο σημείο όπου ζουν τα γατάκια, τα οποία απολάμβαναν δεόντως τη δική τους ξεχωριστή «σουίτα».

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου φροντίζουν καθημερινά τ’ αδέσποτα γατιά μεριμνώντας για την τροφή και το καθαρό νεράκι τους. Το ξενοδοχείο με δικά του έξοδα στείρωσε όλες τις γάτες που βρίσκονται υπό την προστασία του ώστε να ελέγχει τον πληθυσμό τους, ενώ φροντίζει να είναι εμβολιασμένες και αποπαρασιτωμένες. Τις προωθεί δε για υιοθεσία στους πελάτες του, εκ των οποίων αρκετοί, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, συμμετέχουν ενεργά στη φροντίδα τους.

Πηγή: healthypet