ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

To MyCat.gr είναι μια δυναμική κοινότητα στο internet και τα social media, με μέλη ιδιοκτήτες γατών ράτσας και απλών γατών. Η κοινότητα αριθμεί περί τα 23.000+ εγγεγραμμένα & ενεργά μέλη από όλη την Ελλάδα στο forum. Είναι ο μεγαλύτερος και ο μοναδικός ποιοτικός δικτυακός χώρος για τους φίλους της γάτας και πολλά από τα κείμενα μας έχουν αναδημοσιευθεί στα έντυπα μέσα ενημέρωσης. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους είχαμε 27.000+ μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα με μέση διάρκεια παραμονής τα 5 λεπτά. Το 45 % των επισκεπτών μας επιστρέφουν στο forum και 55% είναι νέοι επισκέπτες, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις.

Η διαδικτυακή παρουσία του MyCat επιτυγχάνεται μέσα από τα παρακάτω κανάλια: Τα “Blogs του MyCat, όπου τα μέλη μπορούν να στέλνουν και να δημοσιεύουν ιστορίες που σχετίζονται με τις γάτες τους, φωτογραφίες και βίντεο. Το Instagram , το κανάλι μας στο YouTube και τη facebook σελίδα μας η οποία έχει ήδη 16.000+ μέλη με την υποστήριξη των οποίων έχουμε υλοποιήσει σημαντικές εκστρατείες επικοινωνίας για μεγάλα brands που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατοικίδιων ζώων.

Η κοινότητά μας όμως δεν σταματά εδώ, καθώς αναπτύσσει τώρα το δικό της κανάλι δικτυακών αγορών το (www.e-cat.gr), ένα μέρος που φιλοξενεί τις καλύτερες προσφορές από όλες τις μεγάλες αλυσίδες e- pet shops της Ελλάδας, μέσω του οποίου τα μέλη μας και οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα για την καθημερινή φροντίδα της γάτας τους σε ευνοϊκές τιμές.

To ΜyCat είναι project της Fresset, ενός digital marketing agency που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και την διαχείριση online κοινοτήτων, επώνυμων και μη.