Πέθανε σε ηλικία 31 χρονών ο μεγαλύτερος σε ηλικία γάτος!

Πέθανε σε ηλικία 31 χρονών ο μεγαλύτερος σε ηλικία γάτος!

To Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες επιβεβαίωσε τη φήμη του Spike ως τη μακροβιότερη γάτα μετά την επίσκεψή του με τη συνοδεία της ιδιοκτήτριάς του, MoElkington πριν τρία χρόνια σε μια κτηνίατρο που έμεινε κατάπληκτη.

Η ζωή της γάτας αυτής παραλίγο να τελειώσει νωρίτερα στα 19 της χρόνια, μετά τη μάχη της με ένα σκυλί.

Η κα Elkington και ο σύζυγός της David είχαν στην κατοχή τους τον Spike από όταν ήταν εφτά ετών.

gatoulitses2
Αυτή πρώτη ανακάλυψε πως ο Spike ήταν κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ μετά από μια επίσκεψη σε ένα κτηνίατρο. Μόλις ο κτηνίατρος πληροφορήθηκε την ηλικία του Spike, νόμισε πως δεν άκουσε σωστά.

Η κα Elkington απέδωσε τη μακράς διάρκειας ζωή του Spike στο χυμό της Αλόης Βέρα, τον οποίο προσέθετε στο φαγητό του Spike για δέκα χρόνια.

Όταν ο Spike έγινε 30 ετών, η κα Elkington έβαλε φωτογραφίες και αφίσες στο δικό της πάγκο στην αγορά Bridport. Το κατοικίδιό της είχε ακόμα όλα του τα δόντια, κυνηγούσε και έτρωγε «σαν άλογο».

Αλληλογραφία από θαυμαστές του Spike έφτασε από όλο τον κόσμο ενώ υπήρχαν ακόμα και γράμματα που σημείωναν ως παραλήπτη απλά τον «Spike από το Bridport» ή τη «Διάσημη Γάτα από το Dorset».

gatoulitses
Η μεγαλύτερη σε ηλικία γάτα στον κόσμο πέθανε, δύο μήνες μετά τον εορτασμό των 31ων γενεθλίων της. Ο Spike, μια γάτα τύπου Tom στα χρώματα του λευκού και του τζίντζερ, πέθανε στα χέρια του ιδιοκτήτη της στο Bridport του Dorset.

Πηγή gatoulitses