Όσα δεν μπορούν να πουν οι γάτες!

Όσα δεν μπορούν να πουν οι γάτες!

Γράφει η κ. Μαρία

Σε αγαπάω και ας μη στο δείχνω. Είμαι και ζηλιάρα, έρχομαι και κουρνιάζω στα πόδια σου γιατί θέλω να νοιώθω πως είσαι δικός μου. Μπορεί να είμαι ανεξάρτητη, αλλά έχω και εγώ ανάγκη να αισθάνομαι πως ανήκω κάπου. Δεν τρέχω από πίσω σου συνέχεια όμως, θέλω να σου δείξω ότι δεν είμαι δεδομένη πρέπει να με φροντίζεις.

Θα ήθελα να ξέρεις πως για εμένα είσαι μία μεγάλη γάτα, έτσι σε βλέπω. Εντάξει, τρίχωμα μπορεί να μην έχεις, αλλά είσαι το ίδιο δυναμικός όπως και εγώ. Είσαι το ίδιος νευρικός, στοργικός, ανήσυχος όπως και εγώ!

Με τα δόντια μου αφήνω επάνω στο δέρμα σου μικρά σημάδια για να σου δείχνω πόσο σε αγαπώ και πόσο μου αρέσει το παιχνίδι μαζί σου. Αλλά και να σου δείξω την ενόχλησή μου. Πολλές φορές κυλιέμαι πάνω κάτω και σου δείχνω την κοιλιά μου, αλλά με ενοχλεί που την πιάνεις και την πιέζεις. Θα ήθελα να σεβαστείς περισσότερο αυτό το ευαίσθητο σημείο μου, να μην το πιέζεις.

Μη σε ξεγελά η παιχνιδιάρικη διάθεσή μου και τα νάζια που σου κάνω. Και εγώ μελαγχολώ και περνάω περιόδους έντονης στεναχώριας.
Να ξέρεις ότι έχω ανάγκη καθημερινά από τροφή. Πολλές φορές μέσα στη δίνη της καθημερινότητας αισθάνομαι πως με ξεχνάς. Και εγώ όμως είμαι ένα πλάσμα με ιδιαιτερότητες και ανάγκες οι οποίες πρέπει να καλύπτονται καθημερινά.

Σου μιλάω για να καταλάβεις πως είμαι και μία γατούλα ναζιάρα που της αρέσει το παιχνίδι αλλά και ένα πλάσμα που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό της. Θα ήθελα να με ακούσεις..