Ο Hosico, ο πραγματικός παπουτσωμένος γάτος!

Ο Hosico, ο πραγματικός παπουτσωμένος γάτος!

Η φήμη του Hosico ξεκίνησε όταν ήταν ακόμα μικρούλης. Ο ιδιοκτήτης του τον θεώρει τόσο γλυκούλη και αστείο που ανέβασε φωτογραφίες του στο Instagram. Με τον καιρό το νούμερο των followers άρχισε να αυξάνεται και πλέον έφτασε στο αριθμό των 715k followers. Διότι ποιος δεν αγαπάει τα χνουδωτά γατάκια;

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο Hosico είναι σχετικά σεμνότυφος γάτος: «Στον Hosico αρέσει να παίζει μόνο με καινούργια παιχνίδια, τα οποία βαριέται μέσα στην ιδιά εβδομάδα. Συνήθως, αυτά τα νέα παιχνίδια δεν είναι από μαγαζί, αλλά κάποιο κορδόνι, κάποιο κλαδί, ίσως κάποιο φύλλο χαρτί, κάποια μπάλα του τένις και διάφορα τέτοια.»

Είναι επίσης αρκετά ντροπαλός. «Τον Hosico τον φοβίζουν τόσο οι άγνωστοι άνθρωποι, όσο και τα άγνωστα μέρη. Ακόμα και απλά κάτι να τοποθετηθεί σε διαφορετικό μέρος από αυτό που ήταν θα τον εκπλήξει. Αν δεν είναι στο σωστό μέρος, ίσως είναι επικίνδυνο!» είπε ο ιδιοκτήτης του.

Ο Hosico πολύ συχνά συγκρίνεται με τον Παπουτσωμένο γάτο (ή Γάτο Σπιρουνάτο!) από τις παιδικές ταινίες του «Shrek» ή με τον Garfield ή ακόμα και με σκίουρο ή ακόμα και με ένα μεγάλο χάμστερ. Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες του. Αφήνουμε εσάς να διαλέξετε με τι μοιάζει αυτός ο υπέροχος γατούλης!

[Best_Wordpress_Gallery id=”312″ gal_title=”Puss_In_Boots”]

Πηγή PURRWORLD