Ο γάτος που σώζει από επιληπτικές κρίσεις!

Ο γάτος που σώζει από επιληπτικές κρίσεις!

Για πολλούς, οι μαύρες γάτες θεωρούνται γρουσουζιά, όμως ο Μπιμπς είναι ένα μαύρο γατί αλλιώτικο από τα άλλα!
Το χαριτωμένο αιλουροειδές έχει σώσει αρκετές φορές την ιδιοκτήτριά του, τη νεαρή Άννι Μπάρτερ από το Έσσεξ της ανατολικής Αγγλίας, από επιληπτική κρίση.
Ο Μπιμπς ξυπνά τη 16χρονη Άννι κάθε φορά που παθαίνει κρίση, πιέζοντας απαλά με τις πατούσες του το κεφάλι της και μασουλώντας τα μαλλιά της!
Η μητέρα της νεαρής κοπέλας έχει γίνει αρκετές φορές μάρτυρας των παράξενων περιστατικών. «Μόλις η Άννι πέσει στο πάτωμα λόγω της κρίσης, ο Μπιμπς ακούει το γδούπο και ανεβαίνει γρήγορα τις σκάλες. Αρχίζει να την περιτριγυρίζει και της γλείφει το πρόσωπο, νιαουρίζει και τις γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών. Δεν είναι νευρικός, είναι πολύ ήρεμος, της τραβά απαλά τα μαλλιά και περπατά επάνω της», δηλώνει η 50χρονη.
Όταν όμως η Άννι συνέρχεται, ο Μπιμπς αντιλαμβάνεται πως έχει κάνει το καθήκον του και απομακρύνεται!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror, η μητέρα της Άννι στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί γιατί ο Μπιμπς φέρεται κατ’ αυτόν τον τρόπο και προσπαθούσε να τον κρατήσει μακριά από την κοπέλα τη στιγμή της κρίσης. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ο Μπιμπς «φρόντιζε» την Άννι, τον άφηνε να επιτελέσει το ιδιαίτερο έργο του!

Πηγή: toocute.gr