Μήπως η γάτα σας βαριέται απίστευτα; Αν ναι, δείτε 10 Μοναδικά DIY κόλπα για να την κάνετε ευτυχισμένη!

Μήπως η γάτα σας βαριέται απίστευτα; Αν ναι, δείτε 10 Μοναδικά DIY κόλπα για να την κάνετε ευτυχισμένη!

H γατούλα σας πηδάει βαριεστημένα στο κρεβάτι, τεντώνεται και δε ξέρει με τι να ασχοληθεί για να περάσει την ώρα της; Ξύνει τα νύχια της στον αγαπημένο σας καναπέ ή πολυθρόνα;

Αναμφίβολα είναι τα πιο αξιαγάπητα ζώα, αλλά αν νοιάζεστε για εκείνη, αλλά και για έπιπλά σας, τότε ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες, που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

1. Κόψτε τρύπες σε διαφορετικά μεγέθη σε ένα πλαστικό τάπερ και γεμίστε το μεζεδάκια και παιχνίδια. Έχετε ένα έτοιμο παιχνίδι που θα απασχολήσει τη γάτα σας για ώρες. Σιγουρευτείτε ότι θα κόψετε αρκετά μεγάλες τρύπες για να χωράει η πατούσα της και δε θα έχει αιχμηρές γωνίες.
1

2. Ένα τέτοιο δίχτυ, δεν χρησιμεύει μόνο για να αποθηκεύετε παιχνίδια, αλλά και για να αράζει η γατούλα σας. Είτε κρέμεται ψηλά, είτε στο πάτωμα, η γάτα σας θα το λατρέψει.
2

3. Καλάθια και κουτιά που κρέμονται στον τοίχο είναι ιδανικές κρυψώνες για ύπνο και χαλάρωση.
3

4. Αν κολλήσετε ένα κομμάτι χαλί σε μια ξύλινη επιφάνεια και την κρεμάσετε στον τοίχο, τότε η γατούλα σας θα έχει μια νέα επιφάνεια για να ξύνει τα νύχια της.
4

5. Μικρά ράφια που δημιουργούν σκαλοπάτια, είναι ένας νέος κόσμος εξερεύνησης για τη γάτα σας. Τοποθετήστε μαξιλάρια και κουβέρτες στη κορυφή και η γάτα σας θα ενθουσιαστεί με τη θέα από ψηλά.
5

6. Δέστε ύφασμα ανάμεσα σε ράφια για να αράζει η γάτα σας, αλλά σιγουρευτείτε ότι το ύφασμα είναι καλά στερεωμένο.
6

7. Δέστε βούρτσες σε πόδια καρέκλας ή τραπεζιού για να ξύνεται μόνη της η γατούλα σας.
7

8. Τυλίξτε σχοινί σε ένα σκαμπί και θα γίνει ένα μέρος για να παίζει και να ξύνει τα νύχια του το γατάκι σας.
8

9. Δοκιμάστε κάτι παρόμοιο σε πόδια τραπεζιού. Ο μικρός σας τίγρης σας ξύνει τα νύχια του εκεί ή θα τρίβεται για να ξύνεται.
9

10. Αν έχετε πολλά χάρτινα κουτιά μη πετάξετε! Κόψτε τα λωρίδες, ενώστε τα σε ρολό και κολλήστε τα. Η γάτα σας μπορεί να αράζει ή να ξύνει τα νύχια της σε αυτό!
10

Πηγή: toocute.gr