Η σπουδαιότητα της ισορροπημένης διατροφής από τις πρώτες εβδομάδες για μια υγιή ζωή!

Η σπουδαιότητα της ισορροπημένης διατροφής από τις πρώτες εβδομάδες για μια υγιή ζωή!

Στον πρώτο χρόνο ζωής του, το γατάκι σας αναπτύσσει το φυσικό αμυντικό του σύστημα, το οποίο επηρεάζει την κατάσταση της υγείας του σε όλη την υπόλοιπη ζωή του και είναι ο θεμέλιος λίθος για την προστασία του οργανισμού του. Το γατάκι σας κτίζει ένα πολύπλοκο σύστημα άμυνας που προστατεύει ολόκληρο το σώμα του, από το πεπτικό του σύστημα, ως το δέρμα, το τρίχωμα και το ουροποιητικό του σύστημα.

Για να διασφαλίσουμε πως η ανάπτυξη του συστήματος άμυνας θα είναι η βέλτιστη, η διατροφή των μικρών γατιών μέχρι την ηλικία των 12 μηνών, πρέπει να είναι ισορροπημένη σε θρεπτικά συστατικά. Πλούσια σε κοτόπουλο, η Pro Plan Junior μπορεί να παρέχει στο γατάκι σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θα το βοηθήσουν να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί σωστά ώστε να απολαύσετε μαζί μια μακρά και υγιή ζωή.

Οι κτηνίατροι και διατροφολόγοι της Purina® δημιούργησαν την Pro Plan Junior με συγκεκριμένους συνδυασμούς συστατικών, επιστημονικά σχεδιασμένους για να επηρεάσουν την υγιή ανάπτυξη των νεαρών γάτων.

H Pro Plan Junior  συνδυάζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών C και D, καθώς και  DHA και αντισώματα σε μια τροφή για γατάκια με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Περιέχει OPTISTART® που αποδεδειγμένα ενδυναμώνει την υγεία του εντέρου και μειώνει τον κίνδυνο των πεπτικών διαταραχών στα νεαρά γατάκια, χάρη στα εκχυλίσματα γάλακτος που εξισορροπούν την χλωρίδα του και ενδυναμώνουν την άμυνα του.

Όλα τα παραπάνω στοιχεία κάνουν την Purina Pro Plan Junior με Optistart ιδανική τροφή όχι μόνο για γατάκια από 1 ως 12 μηνών (ακόμα και αν είναι στειρωμένα) αλλά και για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γάτες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Άβα και η πραγματική της ιστορία όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Γιατί ο ιδιοκτήτης της Άβα διάλεξε Pro Plan Junior;

Μα φυσικά για να έχει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην ζωή της, καθώς οι κροκέτες:

  • περιέχουν DHA (ένα φυσικό λιπαρό οξύ που εμπεριέχεται στο μητρικό γάλα) το οποίο είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και της όρασης,
  • έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (40%) και σε αναλογία με τις κατάλληλες θερμίδες ώστε να προσφέρει υγιή ανάπτυξη,
  • προάγουν ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στο πρωτόγαλα, που είναι πολύ πλούσιο σε αντισώματα.
  • έχουν υψηλής ποιότητας κοτόπουλο ως το νούμερο ένα συστατικό, κάτι που εγγυάται ότι η γάτα σας θα αγαπήσει τη γεύση του,
  • είναι μικρές και εύκολα μασώμενες.

Η Άβα και όλες οι γάτες είναι χαρούμενες και υγιείς όταν τρέφονται σωστά. Αν θέλετε και εσείς να προσφέρετε το καλύτερο στο γατάκι σας, διαβάστε τα Τips σχετικά με τη σωστή διατροφή της γάτας σας κατά τον πρώτο χρόνο ζωής της και πως βοηθά στην πρόληψη δυσάρεστων συμπεριφορών.

Σημειώστε τέλος, πως όλες οι συνταγές Purina Pro Plan έχουν αναπτυχθεί από κτηνιάτρους και ειδικούς διατροφολόγους για να παρέχουν μια πλήρη και ισορροπημένη διατροφή για τη γάτα σας, με βάση το στάδιο του κύκλου ζωής και δραστηριότητας της, κάτι που χαρίζει στο αγαπημένο σας κατοικίδιο μια χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή.