Η τυχερή κόρη

Η τυχερή κόρη

Γεια σας, λέγομαι Άννα.

Διαβάστε και τη δική μου ιστορία να δούμε αν σας αρέσει!

Ήταν απόγευμα και έφευγα απο το σπίτι μου για να πάω να ταΐσω το άλογο μου. Καθώς βγαίνω από το σπίτι μου, ακούω απέναντι σε ένα άλλο σπίτι του γείτονα μου ένα κλάμα απο γατάκι. Χωρίς να το δω, γιατί ήταν μικρούλι και δεν φαινότανε, χωρίς να υπολογίσω τον δρόμο απο απέναντι φωνάζω! Κατεβαίνω τα σκαλιά του σπιτιού μου, με άκουσε και πέρασε το δρόμο, πάλι καλά που δεν το πάτησε κανένας, και ήρθε κοντά μου.

Το παίρνω, ήταν τόσο όμορφο και χαριτωμένο και το βάζω στο σπίτι μου μέσα. Επειδή εγώ ήθελα να φύγω είχα καθαρίσει ψάρια μπαρμπούνια για να τηγανίσω να φάμε με τον άντρα μου. Παίρνω ένα μπαρμπουνάκι και της το δίνω. Νηστικό το καημένο μου… την αφήνω και φεύγω. Όταν γύρισα την βλέπω θηλυκιά η κορούλα μου.

Όταν πήγα στο άλογο πάνω στο δρόμο είχαν πατήσει τη μαμά της….. ήταν ίδια η γατούλα μου. Απο τότε την έχω μέσα στο σπίτι, δε την βγάζω καθόλου έξω γιατί φοβάμαι μη πάει στο δρόμο. Τώρα είναι 4 μηνών. Την πάω σε κτηνίατρο και της έχω κάνει βιβλιάριο. Της έδωσα τα απαραίτητα χάπια και πάστα για κρυολογήματα και κοιμόμαστε μαζί. Την ονόμασα Έφη, αλλά επειδή όλη μέρα την λέω “κορούλα μου” έμαθε σαν όνομα τη λέξη κόρη. Αν δε πεις κόρη δεν γυρίσει να σε δει! Την αγαπάω πάρα πολύ!