Γνωρίστε τον Monty, την αξιολάτρευτη γάτα με ένα ασυνήθιστο πρόσωπο

Γνωρίστε τον Monty, την αξιολάτρευτη γάτα με ένα ασυνήθιστο πρόσωπο

Γνωρίστε τον Monty, τη γάτα με μια ασυνήθιστη φατσούλα. Ζει στην Κοπεγχάγη με δύο άλλους αιλουροειδείς φίλους . Ο Monty γεννήθηκε χωρίς ρινικό «γεφυρικό» οστό λόγω μιας χρωμοσωματικής ανωμαλίας, γι’ αυτό έχει ένα τόσο μοναδικό πρόσωπο. Αν και η ανωμαλία τον κάνει να δείχνει λίγο παραπάνω χαριτωμένο, αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, και τείνει να φτερνίζεται περισσότερο από τις περισσότερες γάτες. Ωστόσο, για τον ιδιοκτήτη του, ο Monty εξακολουθεί να είναι η τέλεια οικογενειακή γάτα καθώς είναι πραγματικά ένα γλυκό τριχομπαλάκι. Έγραψαν ότι ήταν, το μοναδικά αξιολάτρευτο πρόσωπο και η ειρηνική φύση του, που τους έκανε να ερωτευτούν μαζί του όταν τον υιοθέτησαν από ένα καταφύγιο ζώων στην ηλικία των 3 ετών.

«Πριν από ένα χρόνο, υιοθετήσαμε το μικρό γατάκι, Monty ηλικίας 3 ετών από ένα καταφύγιο ζώων.»

«Ο Monty γεννήθηκε χωρίς ρινική γέφυρα που τον επηρεάζει από καιρό και τον κάνει να φτερνίζεται λίγο.»

«Αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί λόγω της «προσωπικότητάς» του, έδειξε από την αρχή ότι είναι σπάνιος σαν διαμάντι!»

«Ο Monty μοιράστηκε ένα δωμάτιο με μερικές από τις άλλες γάτες από το καταφύγιο των ζώων που ενεργούσαν λίγο επιθετικά, αλλά ο Monty παρέμεινε ήρεμος χωρίς να θέλει να «τσακωθεί».»

«Ο Monty έχει επίσης την τάση να ουρεί στον ύπνο του λόγω της χαλαρής ουροδόχου κύστης του.»

 

«Γίνεται αμήχανος όταν το ανακαλύπτει, οπότε αγωνιζόμαστε να τον ενθαρρύνουμε να μην είναι, αφού αυτό είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να διορθώσει και πρέπει να μάθει να ζει με αυτό.»

 

«Αγαπάει να βρίσκεται στην αγκαλιά σας και τη νύχτα θα σας κρατήσει συντροφιά […] μέχρι να ξυπνήσετε. Το αγαπημένο του μέρος για να χουχουλιάζει είναι μακράν η αγκαλιά του μπαμπά του Michael.»

«Ο Monty είναι μια αρκετά γενναία γατούλα. Δεν φοβάται σχεδόν ποτέ. ακόμη και τον κτηνίατρο αγαπάει.»

 

«Θέλουμε ο Monty να είναι ένας πρεσβευτής για «στριμωγμένες» γάτες ή γάτες που μπορεί να μην φαίνονται τέλειες στα μάτια όλων!»

«Θέλουμε επίσης να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι το να είσαι διαφορετικός δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είσαι φανταστικός.»

Πηγή PURRWORLD