Γνωρίστε την Aurora, την τριχωτή γατοπριγκίπισσα!

Γνωρίστε την Aurora, την τριχωτή γατοπριγκίπισσα!

Γνωρίστε την Aurora, ένα γατάκι, ράτσας Blue Bicolor Ragdoll. Όπως ίσως έχετε μαντέψει, πήρε το όνομά της από την Ωραία Κοιμωμένη, και πραγματικά υποστηρίζει το βασιλικό αυτό στυλ. “Οι γάτες είναι γνωστές ως οι αρχηγοί του σπιτιού και η Aurora ανεβάζει αυτή τη θεωρία στο επόμενο επίπεδο. Ξέρει ότι είναι όμορφη, τουλάχιστον αυτό υπονοούν οι τρόποι της. Είναι ο τρόπος της!” είπαν οι ιδιοκτήτες της Emily και Niklas.

Τα χόμπι της δεν είναι λιγότερο φανταχτερά από την εντυπωσιακή της εμφάνιση: “Απολαμβάνει να κάνει ότι κάνουν οι περισσότεροι βασιλείς: Να τρώει να κοιμάται και να παραμένει όσο πιο “κακομαθημένη” γίνεται.” Ναι, τυπική ζωή πριγκίπισσας …

Ωστόσο, η λαμπερή ζωή της δεν την κακομαθαίνει στην πραγματικότητα. “Η Aurora είναι ένα πολύ έξυπνο και αγαπητό γατάκι. Αστειευόμαστε ως προς το πως βλέπει τους ανθρώπους της ως υπηρέτες αλλά στην πραγματικότητα μας δίνει την ίδια αγάπη που δίνει ένας υπάκουος σκύλος, κάτι που μπορεί να είναι πιο σπάνιο για μια γάτα.” Υπάρχει όντως; Όμορφη και αγαπησιάρικη, όλο το πακέτο. Ακούγεται σαν μια πλασματική γάτα που ανήκει μόνο στη φαντασία.

[Best_Wordpress_Gallery id=”282″ gal_title=”The_Fluffy_Cat_Princess”]

Πηγή PURRWORLD