Ένα διήμερο αποκλειστικά για γάτες στην Αθήνα!

Ένα διήμερο αποκλειστικά για γάτες στην Αθήνα!

Γέμισε γάτες το πολιτιστικό κέντρο Δαΐς όπου το Σάββατο 4 & την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από τον Ελληνικό Όμιλο Γάτας η 30ή και 31η Διεθνής Έκθεση Μορφολογίας Γάτας της FIFe.

Ήταν μια μεγάλη γιορτή με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μας κατοικίδια, τις γάτες! Συνολικά 25 φυλές από όλο τον κόσμο πέρασαν μπροστά από τα έμπειρα μάτια των κριτών της FIFE διεκδικώντας τίτλους και διακρίσεις.

Πλήθος γατόφιλων γέμισε και το αμφιθέατρο της έκθεσης, όπου σε όλη την διάρκεια του διημέρου παρουσιάστηκαν 15 εξιδεικευμένα σεμινάρια για την φροντίδα, την υγεία και την συμπεριφορά των αγαπημένων τους τετράποδων συντρόφων από κτηνιάτρους, επαγγελματίες groomer και στελέχη εταιριών.

Τέλος, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες διασκέδασαν κάνοντας cat-face painting, ενημερώθηκαν από φιλοζωικές οργανώσεις Scars, Γάτες Φλοίσβου και Ζωοφιλική Ηλιούπολης για την υπεύθυνη υιοθεσία, την εθελοντική συνεισφορά και γνώρισαν από κοντά τους ανθρώπους πίσω από τις πλέον γνωστές γατοφιλικές κοινότητες της χώρας. Συγκίνηση προκάλεσε και ο μεγάλος αριθμός υιοθεσιών που έγιναν μέσα στο διήμερο.

Η κα. Βασιλική Μεϊντάνη, πρόεδρος του ΕΟΓ, δήλωσε «Ο όμιλος μας και όλοι οι συντελεστές του, νιώθουμε περήφανοι που καταφέραμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα διήμερο να αφιερωθεί αποκλειστικά και να αναδείξει το πιο αγαπημένο κατοικίδιο, τη γάτα, με ένα τόσο πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών & δράσεων και τόσο δυνατή παρουσία καταξιωμένων εκτροφέων και επαγγελματιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που στήριξαν το έργο μας για μια ακόμα χρονιά καθώς και τον κόσμο, τους χιλιάδες γατόφιλους και ζωόφιλους της, που με την παρουσία τους συνέβαλλαν καθοριστικά στην επιτυχία και έκαναν την έκθεση γιορτή.»