Αρκουδάκι γίνεται φίλος με γάτο

Αρκουδάκι γίνεται φίλος με γάτο

Στο παρελθόν είχαμε ξανα μιλήσει για ασυνήθιστες φιλίες μεταξύ διαφορορετικών ειδών ζώων, όπως για παράδειγμα αυτής της γάτας με το σκύλο αλλά η παρακάτω φιλία είναι ακόμα πιο ασυνήθιστη! Ο λόγος για το μικρό αρκουδάκι εν ονόματι Ka Wao και του γάτου George σε φιλοζωικό κέντρο άγριας πανίδας στην Ταϊλάνδη

“Η μαμά αρκούδα, η Gallamair, συχνά έκανε παρέα με γάτες οπότε και το μικρό της ήταν αναμενόμενο να την αντιγράψει” λέει ο Tom Taylor υπεύθυνος του φιλοζωικού κέντρο. “Ο George ήταν φίλος με την μαμά πολύ πριν προστεθεί το αρκουδάκι στην οικογένεια και απ’ ότι φαίνεται τα πάνε πολύ καλά μέχρι τώρα και ξοδεύουν πολύ χρόνο μαζί. Οι τρεις τους συχνά κάθονται και τρώνε μαζί. Πιστεύουμε πως είναι καλό η μικρούλα να έχει έναν φίλο για να παίζει, κάτι που βρήκε στο πρόσωπο του George” συμπληρώνει.

Αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρων είναι ότι η Ka Wao δεν ήταν προγραμματισμένη να προστεθεί στο κέντρο. Ο μπαμπάς της, ο Kaka είχε υποβληθεί σε βαζεκτομή για να αποφευχθεί ακριβώς αυτό, η γέννηση ενός άγριου ζώου σε αιχμαλωσία. Απ’ ότι φαίνεται όμως ο Kaka απέδειξε ότι η επέμβαση ήταν ανεπιτυχής με αποτέλεσμα ο George να κερδίσει έναν ακόμα φίλο!

Πηγή wonderful