Αντίο Νταίζη…

Αντίο Νταίζη…

«Καλή σας ημέρα, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία της γατούλας μας Νταίζης που τη χάσαμε δυστυχώς και την υπέροχη προσπάθεια των γιατρών μας να την κρατήσουν στη ζωή. Είναι υπέροχοι άνθρωποι και τους αξίζει να ακουστεί το όνομά τους, αφού στην πιο δύσκολη στιγμή μας, μας στάθηκαν και σαν γιατροί και σαν άνθρωποι.

Μας λείπει πολύ η Νταιζούλα μας. Την χτύπησε αμάξι, της έσπασε το πόδι και μετά σταμάτησαν τα νεφρά της. Οι γιατροί διαπίστωσαν νεφρική ανεπάρκεια. Δεν θέλουμε να στεναχωρούμε κανέναν. Απλώς νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους γιατρούς μας, αχρείαστοι να είναι, είναι καλό όμως να γνωρίζουν όλοι ειδικά στους σκληρούς καιρούς που ζούμε οτι υπάρχουν ακόμα καλοί και φιλόζωοι γιατροί.

Εμείς, η οικογένεια Φριλιγγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και δημοσία το Αττικό Νοσοκομείο Ζώων Παιανίας και τους κτηνιάτρους μας Κο. Νίκο Παραγυιο και Κο. Γεώργιο Ξενταρακο στη Γλυφάδα, τον Κο Νίκο Γιαννακα στη Βάρη και την Κα Σία Σπανογιαννη Ζαμπελα στη Βούλα για την υπεράνθρωπη προσπάθεια και αγάπη που κατέβαλλαν να θεραπεύσουν και σώσουν τη γατούλα μας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε τέτοιους γιατρούς.

Θα θέλαμε αν μπορείτε να δημοσιεύσετε το κειμενάκι που σας στείλαμε παραπάνω με τα ονόματά τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ. Είναι βαρύς ο πόνος αλλά η Νταίζυ μας έφυγε με αξιοπρέπεια και έζησε μία καλή & ωραία ζωή» Zorica