Αυτό το ζευγάρι στις φωτογραφίες του γάμου του θέλησε να συμπεριλάβει και το γατί του. Το αποτέλεσμα αξιολάτρευτο!

Αυτό το ζευγάρι στις φωτογραφίες του γάμου του θέλησε να συμπεριλάβει και το γατί του. Το αποτέλεσμα αξιολάτρευτο!

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν η Kiah Berkeley είδε τον 16 κιλά γατούλη σε ένα καταφύγιο ζώων. Το χοντρούλικο αυτό γατί ονομαζόταν Symba, ο οποίος έγινε viral τον προηγούμενο μήνα για το μεγάλο σώμα του και τα κιλά του. Η φήμη του έφτασε στην Berkeley, και κάπως έτσι βρήκε νέο σπίτι και νέο όνομα, ο πλέον Vito. Τώρα μένει με την Berkeley και τον νέο της σύζυγο Peter Sorkin, και δυο ακόμα διασωζόμενα γατάκια, Motzie και Two Patch.

Σύμφωνα με την Berkeley, στον Vito πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον, αλλά τελικά αποδέχτηκε το νέο του σπίτι και απολαμβάνει την νέα του ζωή. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τελείως άψογα, τα δυο άλλα γατάκια δεν είναι τόσο φιλικά με τον Vito. «Θέλει αλήθεια πολύ να γίνει φίλος με τα άλλα γατάκια μας, αλλά φαίνεται αρκετά δύσκολο!» είπε η Berkeley. «Υπήρχαν πολλά μουγκρητά όταν μετακόμισε, από τις άλλες γάτες, όχι από αυτόν.»

Το ζευγάρι προσπάθησε να επανορθώσει στον Vito όταν παντρευτήκαν στις αρχές αυτού του μήνα. Στην αρχή σκέφτηκαν να είναι αυτός που θα τους έφερνε τις βέρες, αλλά αυτό δεν άρεσε στον Vito, και τότε μια υπέροχη ιδέα ήρθε στην επιφάνεια! Η Kriti Odom, η φωτογράφος του ζευγαριού, πρότεινε να κάνει μια δωρεάν συνάντηση στο σπίτι του ζευγαριού με τον Vito. «Τραβήξαμε όντως αυτές τις φωτογραφίες λίγες μέρες μετά τον γάμο μας. Φορέσαμε απλά τα ρούχα του γάμου ξανά και ήρθε εκείνη με ένα συνεργάτη της, τον Darren, ήπιαμε μερικές μπίρες και τραβήξαμε μερικές φωτογραφίες με τον γάτο μας!» είπε η Berkeley. Αν και δεν ήταν τόσο ενθουσιασμένος, ο Vito δεν απογοήτευσε το ζευγάρι στην φωτογράφιση!

[Best_Wordpress_Gallery id=”242″ gal_title=”wedding-photos”]

Πηγή PURRWORLD