Αυτό το Husky που ανατράφηκε από γάτες, πλέον συμπεριφέρεται σαν αυτές.

Αυτό το Husky που ανατράφηκε από γάτες, πλέον συμπεριφέρεται σαν αυτές.

Ο Redditor Dong_of_Justice κέρδισε χιλιάδες “λαικ” μετά την κοινοποίηση των φωτογραφιών του σκύλου του. Αλλά φυσικά δεν θα γινόταν τέτοιος “πανικός” στα social media άμα η Tally ήταν ένα συνηθισμένο Husky. Το παράξενο με το σκυλάκι είναι ότι έχει ανατραφεί από γάτες! Και με τον καιρό πείστηκε ότι ήταν η ίδια γάτα!

Οι χρήστες περιέγραψαν τις ομοιότητες μεταξύ της Tally και των φίλων της, των γατιών: “Έκανε την ανάγκη της στο πάτωμα και μάλιστα στα χειρότερα σημεία που μπορούσε να το κάνει, όπως σε χαλιά ή σε παπούτσια (για εκδίκηση). Επιπλέον, είχε την τάση να κάθεται σαν γάτα με τα “χέρια” και τα πόδια κάτω από το σώμα της”.

Επίσης, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, η Tally δεν είναι καθαρόαιμο  Husky. Είναι “husky/malamute και κάτι άλλο από ένα δευτερεύων είδος. Στη πραγματικότητα, μοιάζει και συμπεριφέρεται πιο πολύ σαν malamute (είδος σκύλου που μοιάζει με γατάκι) αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν τί είδος είναι αυτό οπότε απλά το φωνάζω Husky”.

Παρόλο, που ο ιδιοκτήτης δεν είχε φωτογραφίες από τις γάτες για να το αποδείξει, δεν είναι αναγκαίο. Απλά δείτε της γατένιες φωτογραφίες της Tally.

[Best_Wordpress_Gallery id=”268″ gal_title=”Husky_cat”]

Πηγή PURRWORLD