Αυτό είναι το 3D κολάρο που θα δώσει ανθρώπινη φωνή στη γάτα σου

Αυτό είναι το 3D κολάρο που θα δώσει ανθρώπινη φωνή στη γάτα σου

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σκέφτεται μία γάτα.

Μοιάζει με σενάριο που θα έβγαζε νόημα μόνο αν
α. ήταν βγαλμένο από ταινία που θα έβλεπες ένα βαρετό απόγευμα Κυριακής στο σπίτι
β. ήσουν η Αλίκη στη Χώρα των θαυμάτων
γ. έβλεπες ένα σουρεάλ όνειρο.
Κι όμως. Όσο παραφυσικό, τρομακτικό, παραμυθένιο κι αν σου φαίνεται, το 3D κολάρο που επιτρέπει στις γάτες να μιλάνε με ανθρώπινη φωνή είναι πέρα για πέρα αληθινό και χειροπιαστό.

Το Temptations Catterbox  έχει κατασκευαστεί με την τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης, αποτελείται από ένα μικρόφωνο, ένα μεγάφωνο και χρησιμοποιεί ένα πρόγραμμα το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετουσιώνει το νιαούρισμα της γάτας σου σε ανθρώπινη ομιλία.

Αυτή η επαναστατική συσκευή όχι μόνο κηρύσσει επίσημα την γεφύρωση του χάσματος της επικοινωνίας μεταξύ ανθρώπων και ζώων, αλλά κάνει κάτι πολύ πιο ουσιώδες. Βελτιώνει ουσιαστικά την ποιότητα της ζωής βάζοντας τέλος στο αδυσώπητο προαιώνιο υπαρξιακό άγχος που σου έσκαβε την ψυχή με το κουτάλι. Αυτό του “με ποιον θα γεράσεις”. Τώρα που έχω τη δυνατότητα να μιλήσω με μία γάτα γιατί να αγχωθώ;  Εντάξει, το κόβω για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.

“Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να σκέφτεται μία γάτα. Για πρώτη φορά, θα ακούς τις ανάγκες, αλλά και τις πιο μύχιες σκέψεις της γάτας σου και να τη γνωρίσεις καλύτερα”, λένε οι δημιουργοί του.
“Μετά από έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το ‘μιάου’ που κάνει μία ενήλικη γάτα είναι ένας τρόπος να επικοινωνήσει με τους ανθρώπους. Επενδύοντας σε αυτή την πρωτότυπη συσκευή, μπορούμε επιτέλους να αρχίσουμε να την καταλαβαίνουμε”, συμπληρώνει ο Pete Simmons, global brand director της εταιρείας.

Ωραία, τουλάχιστον έτσι θα γνωρίζουμε αν και πότε θέλουν χάδια, πότε πεινάνε κι άλλο, που έχουν πάει όταν τις χάνεις μέσα στο σπίτι, τι γυρεύουν πάνω στο σύνθετο ή μέσα στο κουτί παπουτσιών σου και αν όντως θέλουν να μας ξεπαστρέψουν όλους και να κυριαρχήσουν τον πλανήτη γη (που λέει ο λόγος βρε παιδί μου). Επίσης, θα μάθουμε τι κρύβεται μέσα στο μυαλό του περίφημου grumpy cat.

Για περισσότερα μπορείς να δεις τα παρακάτω βιντεάκια…

https://youtu.be/zP_Aw9EMB-U

https://youtu.be/-pq8J12tLd4

 

Πηγή cosmopolitan