13 χρονο γατάκι που μένει σε καταφύγιο δεν μπορεί να κοιμηθεί εκτός και αν ο ιδιοκτήτης του, του κρατήσει το πατουσάκι…

13 χρονο γατάκι που μένει σε καταφύγιο δεν μπορεί να κοιμηθεί εκτός και αν ο ιδιοκτήτης του, του κρατήσει το πατουσάκι…

Ο Jamie, μια Bιρμανική γάτα, είναι 13 ετών και βρισκόταν στο καταφύγιο όταν ο ιδιοκτήτης του μετακόμισε στο γηροκομείο. Όταν ο Jamie παραδόθηκε στην RSPCA Australia (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals), ήταν σε άσχημη κατάσταση. Πάσχοντας από γρίπη και νεφρικά προβλήματα, κρατήθηκε υπό ειδική ιατρική περίθαλψη. Ακόμα και μετά που έγινε ξανά υγιής, το προσωπικό ανησυχούσε για το ποιος θα τον υιοθετήσει.

Όλες οι ανησυχίες τους εξαφανίστηκαν όταν μια νέα γυναίκα που ονομάστηκε Sarah Dempsey τον υιοθέτησε μια μέρα, αναζητώντας να βρει γατάκι στο καταφύγιο. Η Sarah είπε στον Dodo ότι όταν συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Jamie κοιμόταν ήσυχα, αλλά ξύπνησε όταν έσκυψε για να τον κοιτάξει. Είπε επίσης ότι γνώριζε ότι θα αφαιρέσει όλη της τη μοναξιά, εάν και εκείνη του ανταπέδιδε τη ‘χάρη’.

Κοιτάζοντας τον, τον υιοθέτησε και τον πήρε σπίτι, και τώρα δεν την αφήνει ούτε για ένα λεπτό. “Του αρέσει να μου μιλάει το βράδυ και να με ακολουθεί γύρω στο διαμέρισμά μου”, λέει η Dempsey. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τον Jamie είναι ότι δεν κοιμάται, αν η Σάρα δεν κρατήσει το πατουσάκι του. Λέει: “Αν του το αφήσω, ξυπνάει, και προσπαθεί να φέρει το χέρι μου πίσω σε αυτόν.” Πιστεύει ότι είναι η πιο χαριτωμένη στιγμή, να κοιμούνται πλάι πλάι κρατώντας τα χέρια. “Νομίζω ότι έχουμε “δεσμευτεί” ήδη”, λέει η Sarah.

Εδώ είναι η υιοθετημένη γάτα, ο Jamie που δεν θα κοιμηθεί χωρίς τη Sarah να κρατάει το πόδι του.

Όταν ο ιδιοκτήτης του μετακόμισε στο γηροκομείο, κατέληξε στο καταφύγιο σε ηλικία 13 ετών.

Μια νέα γυναίκα, η Sarah Dempsey τον υιοθέτησε. “Δεν με αφήνει στιγμή … Είναι εξαιρετικά στοργικός” λέει η Sarah.

Το καλύτερο είναι ότι κοιμούνται μαζί.

Αν αφήσει το πατουσάκι του, ξυπνάει αμέσως, νιαουρίζει και ξανακοιμάται, αφού της ξαναπιάσει το χέρι. “Νομίζω ότι έχουμε “δεσμευτεί” ήδη.”

Πηγή PURRWORLD