10+ Εικόνες από ζωάκια που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό μεταξύ τους!

10+ Εικόνες από ζωάκια που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό μεταξύ τους!

Το φωτογραφείο «Warren Photographic», είναι μια βιβλιοθήκη με εικόνες που εξειδικεύονται στα ζωάκια, αλλά αυτό που την κάνει διαφορετική είναι ότι ταιριάζει κατοικίδια ζωάκια, όπως για παράδειγμα μια λευκή γάτα, με ένα λευκό κουνελάκι, και αυτό κάνει την εικόνα αξιαγάπητη και έτοιμη να αποτυπωθεί. Αυτές οι εικόνες είναι τραβηγμένες έτσι ώστε τα ζωάκια να μοιάζουν σαν να συνδέονται όντως.

«Όλο αυτό προήλθε από έμπνευση της μητέρας μου να ταιριάζει ζωάκια. Όταν ένας φίλος της, της το πρότεινε το δοκίμασε με το να ταιριάξει την γάτα της Birman με ένα κουνελάκι. Γι’ αυτό και εγώ πρέπει να συνεχίσω την δικιά της υπέροχη δουλειά!» είπε ο Mark Taylor στον δημοσιογράφο.

«Τα ζώα είναι πιο δύσκολα στο να δουλέψεις μαζί τους από ότι οι άνθρωποι, διότι δεν μπορείς να τους πεις τι να κάνουν… Έχω μια υπάλληλο, η οποία με βοηθάει να εκπαιδεύουμε τα ζωάκια και τα κρατάει στην θέση τους όταν πρέπει. Είναι υπερβολικά καλή με τα ζώα!»

Το πιο σημαντικό από όλα, δεν είναι τι μας χωρίζει, είναι τι μας κάνει μοναδικούς! Και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτό είναι η ομορφιά και το ταιριαστό τρίχωμα που τους έδωσε ο Θεός!

[Best_Wordpress_Gallery id=”274″ gal_title=”Brothers From Another Mother”]

Πηγή PURRWORLD